Leiderschap & Visie

Het leiderschapsteam van Sionspoort Almere bestaat uit drie echtparen

Frank en Judith Rink (voorgangers)
Erik en Lonneke Teeken
Rutger en Angelique Gast

‘Sionspoort is een gemeente die,  als gezin van God en door Jezus,  geborgenheid brengt aan een gebroken wereld en mensen stimuleert om een persoonlijke relatie met God te ontwikkelen. God wil dat je Leeft met een hoofletter. Dit betekent dat je door Jezus heen tot bestemming komt, genezing, herstel en bevrijding ontvangt en een discipel wordt van Hem. Jongeren worden ook bewust ingezet en getraind om hun gaven en talenten te ontwikkelen in het Koninkrijk van God.

De gemeente viert de diensten met lofprijs en aanbidding. Daarnaast wordt er vaak samen gegeten. De gemeente organiseert activiteiten waar genezing, herstel en bevrijding plaatsvindt om zo Gods bewogenheid voor de mensen te laten zien. De gemeente is een poort voor het Koninkrijk van God in Almere.

We willen een gezonde balans in de gemeente ontwikkelen door middel van onderwijs, pastoraat, evangelisatie, lofprijs,  gebed, profetie, bevrijding en het tot zegen zijn van andere gemeentes in Almere mede door het aangaan van samenwerkingsverbanden.’