Nieuws & Activiteiten

Kinderwerk

iedere zondag zijn er speciale kinderdiensten met muziek, bijbelonderwijs en veel gezelligheid. Kinderen worden bewust meegenomen in een actieve geloofshouding. Ze leren bidden en God te betrekken bij de uitdagingen die ze in het leven tegenkomen.

Tieners

Tieners hebben om de week een eigen dienst tijdens de preek. Er wordt tijd genomen om samen de Bijbel te bestuderen, maar ook om samen te praten over wat er allemaal speelt in het leven en hoe je samen met God sterk kunt staan in een wereld vol uitdagingen.

Jongeren

Jongeren worden ingezet en gestimuleerd om zich aan te sluiten bij de Rotsvast Bijbelschool voor jongeren. We werken veel samen met Rotsvast. Jongeren maken muziek in de diensten, preken soms en bidden voor mensen. Er zijn bijna altijd wel “Rotsvasters” in de dienst!

Family7 videoserie

Zeer leerzame serie van 13 afleveringen van elk ca. 30 minuten over “Bijbelse Toekomstverwachting” met Theo Niemeijer. Kom, als je geestelijk opgebouwd wilt worden! Elke dinsdagavond om 19:30 op de volgende locatie: Nieuwe Diepstraat 47 in Almere. Iedereen is welkom!

Onderwijs

Beginnerscursus (Alpha)
Johannes en Tiur Meijer
Jnt.07@hotmail.com.

Bijbelstudie

Maandelijks door Michel Bosman & Frank Rink
Zaterdag 10:00 – 14:00 (zie facebook voor data)