Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Almere Alive!

20 april 2018 @ 20:00 - 21 april 2018 @ 23:00

Gratis

‘Het kan in Almere…’ is de slogan die men in 1997 gekozen heeft voor jouw stad.

En het klopt dat er ontzettend veel mogelijk is in deze stad. Wat doet deze uitspraak met jou als jij denkt aan de stad waar jij onderdeel van bent?

Het is een stad waar veel kan, maar waar het Koninklijke geluid van het evangelie maar heel weinig gehoord wordt. 200.000 inwoners, met een percentage van tussen de twee à drie procent die naar de kerk gaat. Dat is niet zo heel veel.

Misschien dat je soms wel eens denkt: ‘er kan veel in deze stad, maar of er werkelijk een geestelijke verandering kan komen…’

Toch hoop ik dat je gelooft dat er grote beweging van Gods Geest KAN gaan komen. Het KAN, wanneer er eenheid in verlangen ontstaat bij de kerken. Het KAN wanneer de verenigde kerk op de knieën gaat voor haar stad. Het KAN wanneer de mensen die Christus volgen het verlangen krijgen om zichtbaar en hoorbaar te gaan worden.

Rotsvast is een praktische discipelschap school die, sinds september 2016, actief is op een plaats waar ook weinig hoop hebben op een verandering in hun wijk en in hun leven, Amsterdam Zuidoost en ondertussen ook in Dordrecht.

We ontvangen jonge mensen om ze te trainen in discipelschap, dit doen we door middel van onderwijs en outreaches. We trainen ze op straat, bij de mensen die Jezus nodig hebben.

We hebben veel bijzonder werk van Gods Geest mogen meemaken, waaronder het feit dat er meerdere mensen Jezus hebben kunnen aannemen, mensen genezen zijn en op andere manieren hoop ontvangen hebben.

Van vrijdagavond 20 t/m zondagochtend 22 april zal Jan de Haan namens Rotsvast, in samenwerking met Sionspoort Almere en Jacco en Nympha Dijs, een weekend organiseren waarbij we met jullie samen willen werken om met elkaar te gaan ontdekken dat het ook KAN voor Almere. Meld je aan via het aanmeldingsformulier.

KUN jij ook?

 

Gegevens

Begin:
20 april 2018 @ 20:00
Einde:
21 april 2018 @ 23:00
Kosten:
Gratis